Ontdek meer

Wandel- en fietsroutes

Rond Driebruggen lopen er veel wandel- en fietsroutes. Hieronder lichten we de twee meest gelopen wandelroutes van het Groene Hart uit.

Ons vakantie doeboek

Download hier

Het Romeinse Limespad

Katwijk - Nijmegen

Als u de prachtige Romeinse Limespad-etappes 05 en 06 volgt, is een bezoek aan onze winkel een absolute aanrader. Gelegen aan deze adembenemende wandelroute, bieden wij vermoeide wandelaars een welverdiende tussenstop om te genieten van heerlijke belegde broodjes en verfrissende drankjes.

Etappe 05 van het Romeinse Limespad voert u door het schilderachtige landschap van het Nederlandse platteland. Terwijl u geniet van het rustgevende uitzicht, kunt u bij Broodje, Kaas en Eieren even op adem komen. Onze broodjes, bereid met lokale ingredi├źnten, helpen u genoeg energie te krijgen voor de volgende etappe.

Wanneer u verdergaat naar etappe 06, vervolgt de wandelroute zich door historische gebieden met rijke Romeinse geschiedenis. U wandelt van onze winkel in Driebruggen helemaal door naar Woerden.

De Pelgrimsroute

Amsterdam - 's-Hertogenbosch

Gelegen langs de prachtige pelgrimsroute, is onze dorpswinkel de perfecte plek om even op adem te komen en te genieten van een smaakvolle maaltijd.

De pelgrimsroute is doordrenkt van geschiedenis en betekenis. Terwijl u de paden bewandelt die eeuwenlang door pelgrims zijn afgelegd, nodigen we u uit om uzelf te verwennen met onze lokale lekkernijen en belegde broodjes.